Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Beauty Survival Kit!

Basic προϊόντα και tips για να δείχνει το πρόσωπό σου το πρωί πάντα φρέσκο και ξεκούραστο. Και πάνω απ’ όλα στο λεπτό! 

Φώτισε τα «σκοτεινά» σημεία. Άπλωσε λίγο highlighter πάνω στις σκοτεινές περιοχές του προσώπου που προδίδουν τα σημάδια της κούρασης, για να χαρίσεις άμεση λάμψη. Λίγες πινελιές ανάμεσα από τα φρύδια, πάνω από το πηγούνι και στα πλαϊνά της μύτης, αρκούν για να φωτίσουν αμέσως το πρόσωπο

Κάλυψε τους μαύρους κύκλους. Το concealer είναι το προϊόν κλειδί που μεταμορφώνει το βλέμμα. Προτίμησε τις κρεμώδεις υφές αντί για τα στικ και διάλεξε κάποιο που στη βάση του έχει κίτρινο -και όχι ροζ- ώστε να εξουδετερώσεις το γκρι των μαύρων κύκλων»

Αναζωογόνησε την επιδερμίδα σου . Ένα ειδικό spray νερού με βιταμίνες, φυσικά εκχυλίσματα ή μία τονωτική λοσιόν, δίνει το φιλί της ζωής στο πρόσωπο μέσα σε δευτερόλεπτα.

Για ξεκούραστο-και σέξι- βλέμμα .Όταν τα μάτια είναι κόκκινα, ερεθισμένα και κουρασμένα χρησιμοποιήστε πριν το μακιγιάζ φυσικά δάκρυα, τα οποία αφενός προσφέρουν ενυδάτωση αφετέρου καταπραΰνουν τις κοκκινίλες, κάνοντας το βλέμμα να δείχνει υγρό, λαμπερό και ξεκούραστο. Όσο για το μακιγιάζ, δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις σκιά. Δύο στρώσεις μάσκαρα αρκούν για να δώσουν ένταση στο ήδη λαμπερό βλέμμα σου.

Για νεανική, φρέσκια όψη Το ρουζ αποτελεί απαραίτητο εργαλείο μακιγιάζ αφού μεταμορφώνει μία χλωμή επιδερμίδα σε φρέσκια και υγιή, δίνοντάς της ζωντάνια. Προτίμησε κάποιο σε κρεμώδη μορφή αντί για την κλασική σε πούδρα γιατί δουλεύεται καλύτερα και γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Εναλλακτικά, προτίμησε μία πούδρα terracotta που θα την απλώσεις ψηλά στα ζυγωματικά και θα "ζεστάνει" το χρώμα του προσώπου σου .

Χείλη για φίλημα .Τα ξηρά, ταλαιπωρημένα χείλη δεν κολακεύουν καθόλου την εικόνα σου. Επίλεξε, λοιπόν, ένα κρεμώδες κραγιόν σε απαλή, φυσική απόχρωση, με ενυδατικά συστατικά στη σύνθεσή του που θα επαναφέρει την απαλότητά τους ενώ θα δώσει τόσο χρώμα όσο χρειάζεται ώστε τα χείλη σου να δείχνουν



1. Korres, Mango Butter Lipstick No 33 Κραγιόν σε natural απόχρωση, με φόρμουλα που περιποιείται τα χείλη. 2. Yves Saint Laurent, Touche Eclat, Highlighter για λάμψη
3. Avene, Couvrance Bronzing Mosaic Powder, terracotta για το πρόσωπο.
4. Kiten Beauty, δάκρυα ομορφιάς για ξεκούραστο βλέμμα.
5. Shiseido, Accentuating Color Stick, κρεμώδες ρουζ.
6. Apivita, Αναζωογονητικό Spray νερού για το πρόσωπο με πράσινο τσάι.
7. Juvena On the Move Cream, κρέμα που χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, ενώ είναι ιδανική για γρήγορο φρεσκάρισμα κάθε στιγμή, πάνω από το μακιγιάζ.
8. Max Factor, Mastertouch Under-eye Concealer, κρεμώδες κονσήλερ.
9. L’Oréal Paris, Lash Architect 4D, μάσκαρα για όγκο και πλούσιο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου