Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

10 must παλέτες που θα γίνουν η... σκιά σου!

Quatuor Eye Palettes, Giorgio Armani

Το φθινοπωρινό μακιγιάζ του Giorgio Armani εμπνέεται από το ύφασμα ζακάρ το οποίο αναπαριστάται και στην επιφάνεια της παλέτας και στην υφή της (€51.70). Η απόχρωση Tabac Camel σε γκρι και καφέ ανοιχτές αποχρώσεις συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους ενώ με αυτή την παλέτα μπορείς να δημιουργήσεις κι ένα τέλειο σατινέ smokey look!



Les 4 Ombres Prelude, Chanel

Για όσες αγαπούν το κλασικό μακιγιάζ (κι εγώ!) αυτή η παλέτα δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ! Τέσσερις διαφορετικές διαβαθμίσεις των γήινων χρωμάτων με ματ αλλά και σατινέ υφή. Αγαπημένο δικό μου tip: με ένα μακρύ τρίχινο πινέλο απλώνω την σκούρα απόχρωση στην μπανάνα του ματιού για να δώσω βάθος αλλά και στην ρίζα του κάτω βλεφάρου για ένταση. Λίγο σκούρο κόκκινο ματ κραγιόν και δημιουργείς σε dt ένα chic βραδινό μακιγιάζ!


Eye Quartet Mineral Palette, Clarins

Σου αρέσουν τα βιολετί και τα μοβ; Αν ναι, σου προτείνω την τετραπλή παλέτα από το φθινοπωρινό μακιγιάζ της Clarins και απόχρωση, τι άλλο(;), Violet! Tέσσερις διαφορετικές διαβαθμίσεις του μοβ από το πιο ανοιχτό μέχρι το πιο σκούρο για να τις συνδυάσεις στα μάτια σου (€47.90). 

Smoky by Make Up Forever

Παλέτα Smoky αποτελείται από οκτώ σκιές ματιών, σε έντονους, φθινοπωρινούς τόνους.
Το Ματ Μαύρο (n°4) συνδυάζεται με επτά ιριδίζουσες σατινέ σκιές: Ιριδίζουσα Σκούρα Μωβ Ανθρακί (n°79), Μπλε Ανθρακί (n°81), Ιριδίζουσα Πράσινη Ανθρακί (n°80), Μεταλλική Καφέ-Γκρι (n°127), Μεταλλική Χάλκινη (n°122), Ιριδίζουσα Κίτρινη Μπεζ (n°126), Λαμπερή Λευκή (n°7).
Έντονες, μαγευτικές σκιές που χρησιμοποιούνται μόνες τους ή σε στρώσεις με άλλα προϊόντα, για να δημιουργήσουν εφέ smoky eyes.
Η παλέτα περιέχεται σε μια λεία, προκλητική και συμπαγή θήκη, διακοσμημένη με το συμβολικό γραφικό Smoky Lash. Ο μεγάλος καθρέφτης καθιστά αυτήν την παλέτα την καλύτερη φίλη κάθε γυναίκας.
Επίσης περιέχει δύο αποκλειστικά βουρτσάκια από φυσική τρίχα, για εύκολα smoky eyes.
Bonus: Ένας must-have οδηγός που μας καθοδηγεί βήμα προς βήμα, στο πίσω μέρος της θήκης, αποκαλύπτει τα μυστικά για υπέροχα smoky eyes!
Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.



Smokey Eye Pallette, Too Faced

Στην Too Faced θα βρεις τις πιο cute συσκευασίες! Η συγκεκριμένη παλέτα, μάλιστα, έχει όχι απλώς πέντε αλλά εννιά ολόκληρες αποχρώσεις και το καλύτερο part (!) οδηγίες για το πως θα τις συνδυάσεις ανάμεσα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις αλλά και την ώρα της ημέρας. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora (€36.00).

Ombres 5 Lumieres, Yves Saint Laurent

Δεν φοβάσαι το χρώμα; Ή καλύτερα αγαπάς τα ροζ, μοβ, βιολετί, lime; Surprise! Surprise! Η παλέτα αυτή του YSL απόχρωση Midnight Green (no11) σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Πέντε διαφορετικές και χρωματιστές αποχρώσεις σε ματ και σατινέ υφή από ανοιχτόχρωμες μέχρι και πιο σκούρες (€56.88).


Angel Flamex4, MAC

Tρεις φωτεινές αποχρώσεις και μια σκούρα για πιο μυστηριώδες βραδινό μακιγιάζ! Αν δεν είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα χρησιμοποίησε την κάθε σκιά (κοραλί, κίτρινο και ροζ) μεμονωμένα (€28.00).


Colour Surge Eyeshadow Quad, Clinique

Aν τα γήινα χρώματα είναι η αδυναμία σου, αυτή η παλέτα πρέπει να μπει οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου! Αποτελεί συλλεκτικό προϊόν της συλλογής Black Honey της Clinique (€39.90) κι έχει όλες τις απαραίτητες διαβαθμίσεις γήινων χρωμάτων. Tip: Χρησιμοποίησε πάντα τις ανοιχτόχρωμες στην εσωτερική γωνία του ματιού και τις πιο σκούρες για να δημιουργήσεις την απαραίτητη γωνία.




Les OEillades, Lancome

Έντονο smoky λουκ το βράδυ, κομψό και διακριτικό το πρωί... Αυτή η απαραίτητη χρωματική αρμονία που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες μπορεί να δουλευτεί έτσι, ώστε να ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Οι τέσσερις διακριτικές, ματ και ιριδίζουσες σκιές είναι ιδανικές, για να αναδεικνύεις τα μάτια σου και να επανασχεδιάζεις τα φρύδια σου. Ναι, μπορεί να φορεθεί και εκεί!
Bonus: η συσκευασία με την χρυσή πινακίδα που παραπέμπει στις πινακίδες των πιο διάσημων διευθύνσεων του Παρισιού. Ζήτησέ την ως Les OEillades, απόχρωση 02 Blondette Fatale (€51.66).




Pure Color Five Color EyeShadow Palette, Estee Lauder

Σου αρέσουν οι πράσινες αποχρώσεις; Αυτή η παλέτα New Emeralds από την Estee Lauder (€50.00) θα γίνει η αγαπημένη σου. Περιέχει πέντε διαφορετικά χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για να δημιουργήσεις είτε ένα πρωινό είτε ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ. Το δικό μου αγαπημένο tip; Μην διστάσεις να αναμείξεις μόνη σου τα χρώματα για να δημιουργήσεις έναν διαφορετικό τόνο που θα φέρει την υπογραφή σου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου