Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

RiRi Mac 2013

 
Με αφορμή τη πρώτη της κολεξιόν στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου , η τραγουδίστρια και fashion icon Rihanna , συνεργαστήκε με την MAC για μια σειρά προϊόντων με την υπογραφή της ! 



Πρόκειται για 4 διαφορετικές σειρές μακιγιάζ ! 
Το πρώτο λανσάρισμα θα είναι ένα must have κραγιόν με το όνομα RiRi Woo Lipstick!
 Το κραγιόν θα πωλείται μόνο online αλλά και στις συναυλίες τις Rihanna.
 Η δεύτερη σειρά θα κυκλοφορήσει επίσης online το καλοκαίρι, η τρίτη στα καταστήματα το Φθινόπωρο και η τέταρτη και τελευταία μέσα τα Χριστούγεννα. 

 Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο WWD η Rihanna είπε τα εξής: "Όταν σκέφτεσαι μακιγιάζ αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι τα MAC. Χρησιμοποιούσα MAC προϊόντα στα tour μου για πολύ καιρό οπότε αυτή η συνεργασία προέκυψε πολύ φυσικά. Πάντα μου άρεσε το make up και πάντα έλεγα ότι αν πρόκειται να ασχοληθώ με αυτό τον χώρο θα το έκανα με ένα αξιόλογο brand".

Μιλώντας για την συνεργασία αυτή ο John Demsey, πρόεδρος του group της Estee Lauder όπου ανήκουν και τα MAC, είπε: "Πάντα λέμε ότι τα MAC βγαίνουν ραντεβού αλλά δεν κάνουν ποτέ σχέση. Όταν όμως η κυρία που κάθεται απέναντί σου είναι η Rihanna, τα πράγματα αλλάζουν".


1 σχόλιο:

  1. Μου τη σπαει πια η mac με τις 30 συλλογες το χρονο,αλλα απο αυτη τη συγκεκριμενη θα επελεγα τη powder λογω συσκευασιας!
    Ευχαριστουμε για το sharing!!!Πολυ ομορφο post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή