Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

* Fall / Winter Makeup Trend 2015 *


Constructions :
Mission : MakeUp Fall/ Winter 2015-2016
Location : New York , Paris , Milano , London
Makeup Artist : Pat McGrath , Charlotte Tilbury , Lisa Eldridge , 
Val Garland , Mary Greenwell
Secret Weapon : Behind The Scenes
 Beauty Trend : 7 types 

Intro: 
 
Πρακτόρισσες των Beauty θεμάτων μόλις σας δόθηκαν οι οδηγίες για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε  για το απόλυτο beauty trend του χειμώνα. H αποστολή σας είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα ! 

Έχουμε και λέμε: 

1)* No makeup , makeup !*

Η αντίδραση στο κατεστημένο των extreme glam looks ήρθε από τους οίκους των D&G , Michael Kors και Desigual, όπου πρωτοτύπησαν με την beauty εμφάνιση των μοντέλων τους στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης, Μαδρίτης και Μιλάνου . Πρόσωπα καθαρά/fresh αγκαζέ με το αγαπημένο dewy look, μπόλικες δόσεις  highlight , αισθητό "blush roush" στα ζυγωματικά , γήινες αποχρώσεις στα βλέφαρα, γυμνά χείλη και μια extra δόση eyeliner για να σπάσει ο πάγος!

2)* Swooping Cat Eyes ! *


Για ακόμη μια φορά τα γατίσια μάτια εδραιώνονται ως το απόλυτο must have του χειμώνα με τη διαφορά φέτος ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το concept του γεμάτου graphic eyeliner σε όλο το βλέφαρο! Άρα το big bold eyeliner is coming back to town ! Τύφλα να'χει ο Αη Βασίλης!  Ο οίκος που έχει τρέλα με το eyeliner και είναι το σήμα κατατεθέν του , είναι ο Versace ! Στην κούρσα για τη διαδοχή όμως δεν έμειναν απτόητοι οι οίκοι Chanel , Narciso Rodriguez και Thierry Mugler .

3)* The Twiggy  Look of '60s *
Μπορεί η Tyra Banks να είναι η βασίλισσα των Αμερικανικών Next Model Shows , η Naomi Campbell να μπλέκει σε δικαστικές μάχες με υπηρέτριες , η Kate Moss να ρίχνει τους χωρισμούς της στα τσιγάρα,τα ποτά και τα ξενύxτια (γιατί ως γνωστό "έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια) αλλά καμία δε φτάνει το απόλυτο model-fashion Icon της δεκαετίας του '60 , Twiggy! Τι ιερό τέρας της Βρετανικής Μόδας δε θα πάψει ποτέ να είναι έμπνευση για τους μακιγιέζ αλλά και για τους νεώτερους οίκους! Δεν υπάρχει εποχή που το απίστευτο makeup style της θρυλικής Twiggy να μην  κυριαρχεί στις πασαρέλες της υφηλίου. Φόρος τιμής λοιπόν στις βλεφαρίδες (ψεύτικες και μη) , το άσπρο μολύβι στην εσωτερική γραμμή  του ματιού (waterline) και της τέλειας γραμμής eyeliner! Πιστοί στο κάλεσμα του makeup trend είναι οι οίκοι της γνωστής fashionista Rachel Zoe (best friend of Victoria Beckham) αλλά και Blugirl!

4) * Smoky Eyes *

Που να το'ξερε η αυμνηστη Amy Winehouse πως εκτός από το απόλυτο eyeliner look της, την μαύρη χροιά στη φωνή της και την μυστική προσωπικότητά της, το τραγούδι της " Back to Black " θα γινόταν το σήμα κατατεθέν των smoky eyes !   Η χρονιά του μαύρου, του γκρί ή του σκούρου πράσσινου - μπλε ? Οίκοι όπως Diane Von Furstenberg , Elie Saab αλλά και Burberry Prorsum μας έδωσαν μια Gothic πινελιά στην καρδιά του φθινοπώρου .

5) * Extremely Red & Βerry Colored Lips *

Kόκκινο και βυσσινί είναι το lip must χρώμα του χειμώνα! Οι αποχρώσεις ποικίλουν ανάλογα την επιδερμίδα! Ετσι το κόκκινο το βλέπουμε σε όλες τις εκφάνσεις του χρωματικού χάρτη από το σκούρο μπορντώ, της φωτιάς ως το bright red (sorry girlz αλλά το κοραλί μένει εκτος!) ενώ το μωβ από το γλυκό τριανταφυλλί ως το vampy μωβ του βρυκόλακα! Το φινίρισμα είναι πάντα σε matte τελείωμα για να δείχνουν τα χείλη πιο bold (έντονα)  και glam χωρίς περίγραμμα χειλιών! Ταμποναριστές κινήσεις για να φανεί η φυσικότητα του χρώματος αλλά και να δείξουν πιο μεγάλα σε μέγεθος τα χείλη σας! Julien Macdonald, Bottega Veneta , Carolina Herrera ,Celine, John Richmond και Dolce & Gabbana παραμένουν φανατικοί θαυμαστές στον κόσμο της Τσαρικής κόκκινης φαντασίας και στο μωβ του βρυκόλακα της διπλανής πόρτας! 

6) *It's Sparkle Magic Time*

 Σε ποια δεν αρέσουν τα παραμύθια με μάγισσες και ξωτικά, που μεταμορφώνουν τις χωριατοπούλες σε πριγκίπισσες  με ένα μαγικό ξόρκι ? Σε ποια δε θα μείνει αξέχαστη η στιγμή της σκόνης που πέφτει πάνω στο αθώο και φτωχό κοριτσάκι και αμέσως λάμπει το σκηνικό από τη διαδικασία της μεταμόρφωσης? Έφτασε λοιπόν η στιγμή ,που η μαγική σκόνη με τους διάφορους χρωματικούς κόκκους από glitter, να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι από το βραδινό σας makeup!  Η creative πλευρά των makeup artist είναι το δυνατό όπλο στα μεγάλα ντεφιλέ μόδας που προσδίδουν λάμψη και φέρνουν στο παρόν το παλιό Old Hollywood Glam στα πρόσωπα των μοντέλων! Temperley London , Guy Laroche , Blumarine και Zac Posen ήταν από τους εκλεκτούς της διαστημικής, αστραφτερής, γαλαξιακής σκόνης! 

7) *Extended Brows on the Set*

Mπορεί η Cara Delavigne να απασχολεί τις gossip φυλλάδες με τις ομοφυλικές της προτιμήσεις, δε παύει ποτέ όμως να είναι το Βrow Idol στο χώρο του μακιγιάζ! Η Ιέρεια των Burberry και Μango αντιπροσωπεύει επάξια των τίτλο της Brow Queen μιας και η τάση της σεζόν προτάσει δυνατά και μακρυά φρύδια , πυκνά και σκούρα , σε ακανόνιστο σχήμα! H Boyish πλευρα της θηλυκής δύναμης!


Mission Complete
The End

1 σχόλιο:

  1. Πολύ μου άρεσε το post σου . Μου αρέσουν τέτοιου είδους αναρτήσεις .Συνέχισε έτσι .Φιλιά πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή