Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

All Fired Up *

  Αφού βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές δεν θα ήταν σωστό να μην αφιερώσω το "Κόκκινο " άρθρο σε όσες από εσάς έχετε τρέλα με τη φωτιά και τις φλόγες! Τα Χριστούγεννα προστάζουν  ΚΟΚΚΙΝΟ- βλέπετε τους κόκκινους στολισμούς στα δέντρα , τα κόκκινα κεριά από ΙΚΕΑ , τα μάγουλα μικρών παιδιών που γίνονται κόκκινα από τη ζέστη του τζακιού αλλά και τα κοκκινομπορντώ νύχια σε κάθε γυναικείο ον που κυκλοφορεί στους δρόμους! Κάτι σα "Φωτιά στα Σαββατόβραδα" ένα πράγμα ! Το μόνο που δε μπορώ να δεχτώ , συγχωρέστε με , είναι οι κόκκινες γόβες ! 'Οχι άλλο κάρβουνο ρε κοπελιά! 

Let's get it Started :
    "The best of the best"

1) Μy lovely * M.A.C Pro Red Lip Palette *

2)Make Up For Ever " Rouge Intense #42 & #8
 
3) Lime Crime "Red Velvetines " 



4)

Nars – Heatwave / Rimmel – Kate / MAC – Rubywoo / Dolce Gabbana – Iconic / Giorgio Armani – 401

 How to achieve it 

 

Πρώτα απ' όλα πρέπει να επιλέξετε το σωστό χρωματισμό κόκκινου ανάλογα πάντα με το χρωματισμό της επιδερμίδα σας για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα στα χείλη σας ! Δε παίρνουμε ποτέ ένα κραγιόν ή ό,τι άλλο  ανάλογα τη διαθεσή μας ακόμα και αν μας αρέσει το χρώμα. Δοκιμάστε το πρώτα και μετα αποφασίζετε . Γι'αυτο υπάρχουν και τα tester στις εταιρίες! Ζητήστε το από τις κοπέλες που εργάζονται στο εκάστοτε κατάστημα και θα σας τα δώσουν . Καταντάει αηδία να βλέπεις κοπέλες αλλά και γυναίκες που θέλουν να το παίξουν βουτυρομπεμπέκες να φοράνε χρωματισμούς πιο ανοιχτόχρωμους απο την επιδερμίδα τους και να δείχνουν σα καρναβάλια από την Ξανθιώτικη αποκριάτικη παρέλαση μέσα στο χειμώνα . Φτάνει πια !

Εχουμε και λέμε : 

Αφού πρώτα scrubάρετε τα χείλη σας , ακόμα και με ζάχαρη , είστε έτοιμες για την ιεροτελεστία ! Αν κάποια από εσάς θέλει το φλογερό κόκκινο τότε θα πάρετε το πινέλο του makeup ή του concealer σας και με ό,τι έχει απομείνει απλώνετε στα χείλη σας. Έπειτα παίρνετε το κατάλληλο μολύβι και τα ζωγραφίζετε . Αν θέλετε να δείξουν πιο μεγάλα, το επάνω μέρος των χειλιών σας , τα ζωγραφίζετε απο κάτω προς το πάνω . (Ευελπιστώ να καταλάβατε τι εννοώ αλλιώς θα πρέπει να αρχίσω και εγώ videaκια στο youtube! Πείτε μου αν θέλετε). Γεμίζετε τα χείλη με το μολύβι ,αν βέβαια επιθυμείτε, ή αλλιώς παίρνετε το πινελάκι χειλιών και σβύνετε ελαφρώς τις άκρες . Έπειτα φορέστε προσεκτικά το κραγιόν . Είστε έτοιμες εκτός και αν προτιμάτε glossy τελείωμα , όπου ένα διαφανές gloss  θα ήταν must . 

Let's make some noise : 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου