Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

*Spring Summer MakeUp Look part 1 *



Η ιδέα μου είναι ή έχουμε ήλιο έξω ? Εμφανίστηκε ο Μάγος του Οζ ή ο Harry Potter  έκανε τα μαγικά του? Πάνε μήνες που έχουμε να δούμε τόσο ήλιο και τόση ζέστη ! Αλλά οκέγι με λίγο αεράκι για να μη μας ματιάξουν ! Ήθελα τόσο καιρό να γράψω για trendy looks ακόμη και για προϊοντα, αλλά που διάθεση με τέτοιο καιρό  και ελεύθερο χρόνο? Έτσι , μιας που η μέρα το σηκώνει ας γράψουμε για τα ανοιξιάτικα μεν looks αλλά με πολλές δόσεις καλοκαιριού ! Γιατί για εμένα η άνοιξη είναι ο "προναός " των bronzed looks που γουστάρω !

Έχουμε και λέμε :

Κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας αφιερώνουν ώρες για να δημιουργήσουν το απόλυτο look που συνδυάζεται με τα ρούχα τους . Έτσι καλούν τους πιο γνωστούς makeup artists όπως Pat McGrath , Charlotte Tilbury , Val Garland , Lisa Eldridge , Mary Greenwell και πολλούς άλλους , τους δείχνουν τα ρούχα τους και τους λένε : " Έχετε στη διαθεσή σας 3 μέρες για να σκεφτείτε το look που ταιριάζει περισσότερο στα ρούχα ΑΛΛΆ...." . Αυτό το αλλά λοιπόν είναι οι πινελιές, η βάση του μακιγιάζ και πως το θέλει ο εκάστοτε σχεδιαστής. Έτσι , τα αμέτρητα make up look που βλέπουμε στις πασαρέλες τα οποία μας θυμίζουν καρναβαλική παρέλαση δεν είναι τίποτε άλλο από παρεμβάσεις αλλά και απόψεις των σχεδιαστών και όχι τόσο των καλλιτεχνών-μακιγιέζ ! Φέτος , την απόλυτη μάχη για Άνοιξη-Καλοκαίρι κέρδισαν οι παστέλ αποχρώσεις με πολλές δόσεις λάμψης και όχι τόσο των κραυγαλέων κοψιμάτων στα ζυγωματικά (προσωπικά λανθασμένη άποψη) . Θα έλεγα ότι ρουζ και φωτοσκίαση είναι ένα χρώμα . Με αυτό τον τρόπο θέλουν να δείξουν το νεανικό - φρέσκο χωρίς όμως σκληρές γραμμές στο πρόσωπο αλλά και να μειώσουν τα πολλά προϊοντα στην makeup bag μας. Πέραν από τις γλυκές αποχρώσεις των ζαχαρωτών κυριαρχεί και το φυσικό look ! Τι πιο όμορφο, σέξυ και φρέσκο από αυτό ? Hallelujahhhhhhhhhhh ! Φτάνει πια οι ξανθές ξεβαμμένες απο το περσινό χλώριο της πισίνας χαζογκόμενες με το τέρμα φουξ κραγιόν , φουξ ρουζ , φουξ σκια , smokey κάργα και ένα τόνο σοβά στο πρόσωπο που μονο αηδία σε κάνει να πεις ! Και ΝΑΙ υπάρχουν πολλές τέτοιες στην Ξάνθη και αν δε με πιστεύετε μια βόλτα αρκεί ! Από όποια ηλικία θέλεις ! Και το κακό είναι ότι πιστεύουν ότι είναι ντιβαϊνάτο αυτό που κάνουν και φοράνε ! Έλεος πια! Ρωτήστε και κανένα ειδικό και όχι όποιον να 'ναι !Αϊντεεε είδαμε ένα look στο internet και ειναι must! Και κάτι τελευταίο....πόσο αηδία, πόσο Άνάκτορο club ακόμα και Αδιέξοδο μη σας πω είναι να βλέπεις νύφες με smokey...ειλικρινά φτάνει ! Χαλάτε την ομορφιά σας ! Αυτές οι photo θα μείνουν ενθύμια αν δεν ξαναπαντρευτείτε ! Ελεος ! Και αν σας βάζει η μακιγιέζ που πληρώνετε να σας κάνει έτσι σαν να βγήκατε απο καμπαρέ την πιο ομορφή μέρα της ζωή σας ή δεν έχει γούστο-φαντασία ή απλά σας κοροϊδεύει ! Απλά πείτε της να επισκεφτεί τη MAC! Halaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Είναι τόσο απλό ! Γλυκιάααααα! Η αλήθεια να λέγεται ! :)

Let's get it started :


1) M.A.C
MAC IS BEAUTY / MAC CINDERELLA


2) 

NARS Christopher Kane 2015 Spring / Summer Makeup Collection





3)  Makeup For Ever

Έπεστρεψε με μια ανανεωμένη φόρμουλα πολλών primer, glosses αλλά και αποχρώσεων στις σκιές , που θυμίζει ΜΑC αλλά και το λόγο που δημιουργήθηκε η εταιρία αυτή , την αδιάβροχη υπόστασή της . Αυτό όμως που την κάνει φέτος και είναι η #1 είναι η νέα συλλογή από BRONZERS ! Απίστευτηηηηη , φανταστική απλά φαινόμενο ! Love itttt! Αν είναι να αγοράσετε κάτι φέτος να είστε σίγουρες ότι μόνο αυτό πρέπει !


























4) Bobbi Brown :



5) DIOR- CHANEL - YSL






Take a look












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου