Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

* Summer Bohemian Bridal MakeUp Look *


Intro : 
 Σήμερα boho γά....σημέρα boho γάμος...δεν γίνεται ~ για όσους boho-freekάρετε με το post!
 Το συγκεκριμένο άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλες εσάς που γουστάρετε να ονειρεύεστε και να κάνετε σχέδια για το boho γάμο σας αλλά και για όσες από εσάς τρελαίνεστε να πηγαίνετε καλεσμένη σε boho γάμους !
 Μιλάμε για το πιο θεϊκό , καλοκαιρινό , γουστουριόζικο , απίστευτα γαμάτο , ιντριγκαδόρικο , απλό , λιτό και απέριττο makeup look για κάθε νέα κοπέλα η οποία πρόκειται να παντρευτεί τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι της απλής φιλοσοφίας των boho-μακιγιάζ!
 Όπως καταλάβατε καλά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό bridal makeup και όχι μόνο !
 Λατρεύω ότι έχει σχέση με το απλό-φρέσκο-νεανικό-ηλιοκαμμένο look του καλοκαιριού  που δε χρειάζεσαι πολλά για να πετύχεις το τέλειο!



Έχουμε και λέμε :


Το πως σκέφτεται κανείς το boho μακιγιάζ είναι υποκειμενικό θέμα ! Προσωπικά , πιστεύω ότι το επάνω face chart αντιπροσωπεύει τον κανόνα Bohemian !  Καφέ σκία (ανοιχτή η σκούρη ) σε όλο το κινητό βλέφαρο , λεπτή στρώση μαύρου eyeliner με flick στο τέλος , μπόλικη μάσκαρα μόνο στις επάνω βλεφαρίδες ( συνιστώ ψεύτικες σε όσες δεν έχετε όπως εγώ ) , bronzer για ηλιοκαμμένη επιδερμίδα (λόγω καλοκαιριού),  λάμψη και κοψίματα στα ζυγωματικά, ένα ροδακινί ρούζ (  κρεμώδης-ενυδατικό αν θέλετε για να δείχνετε πιο φρέσκια ) και ένα pink- nude κραγιον - lip gloss ! Δε ξεχνάμε το primer ( ανάλογα τον τύπο επιδερμίδας που έχουμε) , το makeup , το concealer / corrector και την πούδρα !
Ps : Ακόμη και αυτά τα face chart θεωρούνται boho γιατί δεν έχουν κραυγαλέο μακιγιάζ! 
Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ εγώ με την ορολογία boho στο μακιγιάζ είναι ...η απλότητα! Πχ...ότι δε θέλω πολλά στο πρόσωπο και να βάλω μόνο ένα έντονο κραγιον με μια ιριδίζον σκια στο μάτι σε γήινους τόνους. Μπορεί να θέλω μόνο eyeliner και έντονο κραγιόν χωρίς όμως τπτ άλλο πάνω μου. Ή να βάλω μόνο μάσκαρα και ένα  nude - μωβ/βυσσινί καγιόν στα χείλη!Άμα προσέξατε καλά έχω βάλει ένα μακιγιάζ στις παρακάτω φωτογραφίες που αν και φαίνεται απλό δεν θεωρείται boho για να καταλάβετε τη διαφόρα. (2 στήλη 3η photo ) !
Πάρτε μια ιδέα! 


 Let's get it started :

Ναι καλά καταλάβατε είναι τα μοναδικά προϊοντα που χρειάζεστε για να πετύχετε το απόλυτο summer bohemian makeup. Φαντάζουν πολλά ? Κι όμως δεν είναι !!!
Προετοιμάζω την επιδερμίδα μου με καλή ενυδάτωση , strobe cream( MAC) ,απλώνω το primer μου για πόρους και λεπτές γραμμές ( Sephora) και το makeup μου Face and Body (ΜAC ) . Έπειτα χρησιμοποιώ ένα ενυδατικό concealer απο τη σειρά Mineralize της ΜAC που καλύπτει τυχόν μαύρους κύκλους αλλά και ενυδατώνει , απλώνω απαλά το κρεμώδης ρούζ στα μάγουλα (ΜΑC )   και τελειώνω με την εφαρμογή της απλής πούδρας Μineralize Skinfinsh . Δεν ξεχνάμε ποτέ τον κανόνα : Πρώτα τα υγρά προϊόντα και μετά οι πούδρες!!! Μετά βάζω τη μάσκαρα φρυδιών  που είναι αδιάβροχη , έχει χρώμα ανάλογα τον χρωματισμό μου, δίνει σχήμα και καλύπτει τυχόν κενά στα φρύδια . Πετυχαίνω το απλό και shimmer βλέμμα απλώνοντας την υγρή σκιά απο την Maybelline Color Tattoo σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και την θεϊκή αδιάβροχη μάσκαρα από την Makeup ForEver .Το επόμενο βήμα  είναι υποκειμενικό,αν θέλετε το κάνετε! Καφε eyeliner ή καφέ/bronze  μολύβι . Κάποιες προτιμούν μολύβι παρά το γνωστό eyeliner για την γραμμή . Προσωπικά βάζω το κλασσικό eyeliner πριν την μάσκαρα με μια λεπτή στρώση και ένα μικρό flick στην άκρη. To καφέ χρώμα το καλοκαίρι είναι απίστευτα τρομερό. Τελειώνω με την Bronzer (ΜΑC)εκεί που με "χτύπάει" ο ήλιος αλλά και στα ζυγωματικά και για παραπάνω λάμψη χρησιμοποιώ το highlight πάλι από την σειρά Mineralize . Βάζω το pink-nude lipgloss από Clarins  στα χείλη χωρίς περίγραμμα από κάποιο μολύβι. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το spray στερεοτικό-ενυδατικό ...Fix Plus απο την ΜΑC.
Συγνώμη που έχει πέσει τόση πολύ MAC αλλά την θεωρώ Top of the Top και όποια ισχυρίζεται το αντίθετο δε ξέρει από μακιγιάζ !

Take a look : 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου