Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

"Raus Eyebrows! " Best EyeBrow Products


Intro:
Αν τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας
 τότε τα φρύδια είναι ο δημιουργός του σύμπαντος!

 Από μικρή θυμάμαι τη μαμά μου να μου λέει " Γιώτα δε θα πειράξεις ποτέ τα φρύδια σου μέχρι να μεγαλώσεις " και εγώ σαν καλό και υπάκουο παιδί πάντα τα έβγαζα κρυφά! Το τι άκουγα μετά ήταν άλλο παπαευαγγέλιο ! Έτσι λοιπόν , όπως όλες,  πειραματιζόμουν μέχρι την άγια μέρα που είπα φτάνει θα τα αφήσω φυσικά και ό,τι γίνει! (όχι δεν είχε βγει ακόμα η Cara Delevingne με τον θάμνο! ). Αυτό που καταλάβα είναι ότι το πιο κύριο και βασικό που όλες το θεωρούμε μηδαμινό είναι τα φρύδια! Δεν υπάρχει πιο όμορφο και τέλειο από ένα καλοσχηματισμένο φρύδι είτε είναι σε μακιγιάζ είτε σε φυσικό πρόσωπο! Τι να κάνουμε , κάποιες είναι τυχερές DNAτικά ! Αν και είμαστε στο 2015 βλέπω πολλά κορίτσια με απαίσια , κακοσχηματισμένα και ανύπαρκτα φρύδια που χαλάνε όλη την εικόνα του όμορφου προσώπου τους . Αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για την ηλικία και ότι τα έκανα και εγώ, αλλά μη ξεχνάτε ότι δεν είναι μαλλί και θα επανέλθει αν το κόψετε γουλί !  Το φρύδι δεν αποκτά ποτέ την αρχική του μορφή ! Γι'αυτο άλλωστε υπάρχουν οι αρμόδιες αισθητικοί ή αλλιώς Brow Barίστες στα καταστήματα . Αν πάλι δε βολεύεστε και με αυτό σας έχω κάτι καλύτερο : τα top brow προϊόντα και πως να τα χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε το πιο γουστουριόζικο και θεϊκό φρύδι που δεν είχατε ποτέ ! 

Έχουμε και λέμε : 


Το όνομα Cara Delevingne σας λέει κάτι ?- Όχι ? -Ναι?
Θα σας το κάνω πιο βατό ! Από τη μέρα που βγήκε το συγκεκριμένο Αγγλικό μοντέλο στις πασαρέλες των Burberry και Chanel έγινε το πιο αγαπημένο brow idol όλων των beauty addicted! Και τι εννοώ με αυτό ? Η κοπέλα έχει τεράστια , πυκνά και εκθαμβωτικά φρύδια που είναι  τα φυσικά της ! Και τι συνεπάγεται με αυτό ? Όλος ο κόσμος προσπαθεί μανιωδώς να αποκτήσει τα φρύδια της με κάθε δυνατό τρόπο. Προσωπικά , θέλουν λιγάκι σουλούπωμα αλλά αυτό προστάζει η μόδα και το φρυδικό γίγνεσθαι!

-Πως μπορώ να αποκτήσω τα καλοσχηματισμένα φρύδια ? 
2 Τρόποι : Ο 1ος είναι να πάτε σε μια ειδικό-επαγγελματία να σας τα βγάλει ( από την ηλικία των 15 παρακαλώ για να μην υπάρχουν θεματάκια αργότερα) και ο 2ος αν δεν ύπαρχει πλέον τρόπος διαφυγής λόγω εφηβικής βλακείας, με το να αγοράσετε τα προϊόντα που είναι καθαρά για φρύδια  όπως ένα μολύβι φρυδιών ή ένα brow gel !
-Υπάρχουν διάφορα προϊοντα για τα φρύδια?
Φυσικά και υπάρχουν !  4 είδη : μολύβι -στυλός , gel μορφή, σκιά φρυδιών και μάσκαρα φρυδιών . Αδιάβροχα και μη αδιάβροχα! Βέβαια χρησιμοποιείτε πάντα ότι έσας βολεύει και όχι ό,τι προστάζει η μόδα αλλά ακόμη και τι κάνω εγώ στα δικά μου φρύδια . Μιλάμε πάντα για προσωπική υπόθεση!

 Διαλέγω πάντα με βάση την απόχρωση των μαλλιών μου ή των φρυδιών μου ?
 Εδώ η συζήτηση σηκώνει τσιγάρο ! Διευκολύνω την υπόθεση ως εξής : αν κάποια είναι φυσική ξανθιά, καστανή, κοκκινομάλλα φυσικά και θα κοιτάξει να πάρει κάτι που να είναι ανάλογα το χρωματισμό του φρυδιού της, ενώ αν κάποια τα έχει βαμμένα ξανθά ή κόκκινα, φυσικά και δε θα τα κάνει ξανθά ή κόκκινα λόγω απόχρωσης μαλλιών αλλά θα κοιτάξει να πάρει κάτι πιο καφέτι σε χρωματισμό για να ταιριάζει αρμονικά στο σύνολο. Να κοιτάτε πάντα να είναι κάτι αρμονικό και να μην είναι "σκληρό" στον χρωματισμό του φρυδιού ! Και αυτό συνεπάγεται με 1 ή 2 τόνους πιο ανοιχτό και γκλυκό χρώμα από το κανονικό χρώμα σας !
 
Μήπως υπάρχουν "οδηγοί" φρυδιών ?
Φυσικά και υπάρχουν! Είναι πλαστικές " θήκες " , διαφόρων brow-σχημάτων αλλά και πυκνότητας που σου δίνουν τη δυνατότητα χωρίς να είσαι ειδικός να σχηματίσεις το τέλειο φρύδι! Ξακουστοί brow guides είναι από την Anastasia Beverly Hills αλλά και από την drugstore brand E.L.F.


Πως χρησιμοποιώ τα προϊοντα ? Υπάρχει κάποια σειρά ?
 Κανονικά ναι αλλά και πάλι είναι το πως βοελύει την καθεμιά μας! Πιστεύω στο νόμο που λέει πρώτα τα υγρά , σετάρω-γεμίζω με πούδρα και κλείνω με  brow gel !Βέβαια είναι και βάση το προϊον που χρησιμοποιείτε! -Τι κάνω εγώ ? Πρώτα "χτενίζω " τα φρύδια με το ειδικό βουρτσάκι, έπειτα σχηματίζω με μολύβι ή με το τζελ το φρύδι που θέλω να δημιουργήσω , μετά χαλαρώνω απαλά τις γραμμές για να μη φαίνονται έντονες , γεμίζω είτε με το τζελ είτε με τη σκιά φρυδιών και κλείνω με το αδιάβροχο (πάντα!) brow gel ! Στο τέλος καθαριζω το φρύδι γύρω γύρω με το concealer!

-Πως μπορώ να αποκτήσω φυσικά, καλοσχηματισμένα, θεϊκά και πυκνά φρύδια που όλες θέλουν?
Σας το είπα μόλις στην προηγούμενη ερώτηση!

Υπάρχει το " συγκεκριμένο φρύδι" ανάλογα το σχήμα του προσώπου μας? 
Υπάρχουν πολλοί που το υποστηρίζουν αυτό αλλά εγώ είμαι κάθετα αρνητική! Εσεις θα κοιτάζετε πάντα την φυσική κλίση που έχει το φρύδι σας και όχι το σχήμα του προσώπου σας !Το φρύδι σας θα ταιριάζει στο προσωπό σας και όχι το πρόσωπο στο φρύδι σας!

Let's get it started:

The Best of The Best

MAC Cosmetics

 

Anastasia Beverly Hills ( ABH)









OtherZ:
 
Estee Lauder " Double Wear Stay-In Place Brow Lift Duo " , It Cosmetics "Brow Power Universal Eyebrow Pencil ", Hourglass "Brow Sculpting Pencil"  , DiorShow Brow Style , Shu Uemura Hard Formula και Instant Brow by Benefit.



Benefit "Brow Zings"  , Laura Mercier " Brow Definer" , Makeup ForEver " Aqua Brow " , Urban Decay " Brow Box " , Benefit " Gimme Brow" και από την Clinique " Superfine liner for brows" .

Brow Tools


Something Special:

Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό θα σας έλεγα να περάσετε μια βόλτα από ένα κατάστημα της θαυματουργής εταιρίας "HD Brows"! Πρόκεται για μια τοπ εταιρία που έχει ανοίξει διάφορα saloon ομορφιάς ανά τον κόσμο που αφορούν καθαρά τα φρύδια! Έχει έδρα της την Αγγλία! Στην Ελλάδα είναι μετρημένες στο ένα χέρι όσες είχαν τη δυνατότητα να μάθουν και να εκπαιδευτούν στην HDBrows! Βασικά είναι η κα. Τριανταφυλλίδη από την Θεσσαλονίκη! Σαλονικιές ροβολάτεεεε!!!! 

http://hdbrows.com/    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου